Εξιχνιάσεις κλοπών ·      Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 23ης Μαρτίου 2022, σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε μέσα από όχημα, ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, 3 τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι με τη χρήση των κλεμμένων τραπεζικών καρτών πραγματοποίησε αναλήψεις χρημάτων, συνολικού ποσού 2.303 ευρώ.

·      Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 15ης Απριλίου 2022 στο Κιλκίς, αφαίρεσε από ημεδαπή ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην παθούσα.

·      Από το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας Σερρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα το μεσημέρι της 24ης Δεκεμβρίου 2021, εισήλθε παράνομα σε οικία ημεδαπής που βρίσκεται στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσε κοσμήματα, συνολικής αξίας 300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.