Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (18 Ιουνίου 2022) το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δύο ανήλικοι ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης καθώς και 1 τρίφτης κάνναβης. Επίσης, συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές γυναίκες, μητέρες των ανωτέρω ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων Συνελήφθη χθες (18 Ιουνίου 2022) το απόγευμα, στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ως προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος, είχε θέσει σε λειτουργία 45 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν τυχερά παίγνια και μετέτρεπε τις οθόνες τους μέσω κεντρικού υπολογιστή, παρεμποδίζοντας τον έλεγχο. Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής με τις περιφερειακές του συσκευές.
Σύλληψη για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη χθες (18 Ιουνίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, διέρρηξε κατάστημα, προκαλώντας φθορές, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.