Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (27 Ιουνίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε να μεταφέρει σε όχημα 10 αλλοδαπούς άνδρες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Εξιχνίαση απάτης Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2021, ενεργώντας μαζί με συνεργούς τους, με το πρόσχημα πώλησης οχήματος μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, απέσπασαν από ημεδαπό άνδρα χρηματικό ποσό 300 ευρώ, ως δήθεν προκαταβολή για την αγορά του οχήματος. Επίσης προσπάθησαν να πείσουν τον παθόντα να καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 2.480 ευρώ, με πρόφαση την έκδοση τιμολογίου από την αγορά του παραπάνω οχήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αποσπάσουν το εν λόγω χρηματικό ποσό.
Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (27 Ιουνίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 26ης Ιουνίου, παραβίασε αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσε εργαλεία και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 500 ευρώ, τα οποία εντοπίσθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.