Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (23 Αυγούστου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε επιβιβάσει σε όχημα 3 αλλοδαπούς άνδρες και 5 αλλοδαπές γυναίκες, από τους οποίους συνολικά 5 ήταν ανήλικοι, με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το όχημα που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε. Επίσης, κατασχέθηκαν 1 κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό που βρέθηκαν στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

 

Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (23 Αυγούστου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ημεδαπή γυναίκα και ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε χωριό της Ημαθίας, προσέγγισαν ηλικιωμένο ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι που περιείχε διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (23 Αυγούστου 2022) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 24,5 γραμμαρίων.
Τροχαίο δυστύχημα Σήμερα (24 Αυγούστου 2022) και ώρα 06.50΄περίπου στο 23ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Σιθωνίας, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 29χρονος αλλοδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.