Θεατές κάθε ηλικίας κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας επί 5 ημέρες, διασκέδασαν, γέλασαν με τη ψυχή τους και αποθέωσαν τους ηθοποιούς που ερμήνευσαν τους ρόλους τους, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της σκηνοθέτιδας κας Δέσποινας Οτουντζίδου.Η αθρόα προσέλευση του κοινού αποδεικνύει πως ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας “Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς” έχει ισχυρά και ακλόνητα θεμέλια και ξέρει πώς να ανταποδίδει όλη την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου, μέσα από ποιοτικές δράσεις.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στην παρακαταθήκη που κληρονομήσαμε από τους ιδρυτές του συλλόγου, προσπαθήσαμε να είμαστε άξιοι συνεχιστές του οράματος τους, ώστε να κρατήσουμε τον σύλλογο στην πρώτη γραμμή των επάλξεων. Με κόπο, αγάπη και μεράκι αλλά κυρίως κατάθεση ψυχής, οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δημιουργική πορεία του συλλόγου, χαράσσοντας νέες ρότες και διαδρομές. Και θα το καταφέρουμε γιατί έχουμε συνοδοιπόρους μας εσάς, που δηλώνετε δυναμικό παρόν σε κάθε μας εκδήλωση. Ευχαριστούμε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τις παραστάσεις, τις Αρχές του τόπου, την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, τον Δήμο Έδεσσας, την ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε., τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τους χορηγούς φίλους κι επιχειρηματίες, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων, τον Συλλογο Εδεσσαίων Καλλιτεχνών Απελλής, την Θεατρική ομάδα, όλους όσοι εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τα φώτα της σκηνής και την σκηνοθέτιδα κα Δέσποινα Οτουντζίδου. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Θεατρικό ταξίδι”” τόνισε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Γαβριηλίδης Ιωάννης.

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων.

ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ,θα συνεχίσουν το ταξίδι τους. Έχουν ήδη δρομολογηθεί παραστάσεις εκτός πόλης. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι τόποι και οι ημερομηνίες παρουσίασης. Αναμείνατε!