Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (11 Οκτωβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και δύο ημεδαπές γυναίκες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, η μία γυναίκα πλησίασε ηλικιωμένη ημεδαπή σε περιοχή των Σερρών, όπου με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, αξίας 750 ευρώ και διέφυγε με όχημα στο οποίο την ανέμεναν οι συνεργοί της. Στη συνέχεια μετέβησαν σε άλλη περιοχή των Σερρών, όπου η δεύτερη γυναίκα, προσπάθησε με την ίδια μέθοδο να αφαιρέσει μία χρυσή αλυσίδα από την κατοχή ηλικιωμένης, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και διέφυγε με το όχημα των συνεργών της. Στην κατοχή τους βρέθηκε η κλεμμένη αλυσίδα και αποδόθηκε στην πρώτη παθούσα, ενώ το όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε.
Συλλήψεις για ναρκωτικά

· Συνελήφθη χθες (11 Οκτωβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε θαμνώδη έκταση δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1 και 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνες που ακολούθησαν σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 19 γραμμαρίων.

 

· Συνελήφθη χθες (11 Οκτωβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 26,8 γραμμαρίων.