Έχουν αναδείχθεί αρκετές πλευρές παρανομίας και αντιδεοντολογικής τακτικής πλέον. Η ανάθεση σχετικά και με τα ΕΛΤΑ δείχνει την ασύδοτη στάση της κυβέρνησης στην κατασπατάλησει δημοσίου χρήματος. Σημαντικό στοιχείο ότι με 4,3 εκατ. ευρώ αγόρασε από τράπεζα ο Πάτσης μη-εξυπηρετούμενα στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια ονομαστικής αξίας 62 εκατ., τα οποία θα πωλούσε σε πλειστηριασμούς λαμβάνοντας και πάλι ένα τεράστιο κέρδος.

Μην ξεχνάμε όμως πως πήρε μεγάλα δάνεια χωρίς ο ίδιος να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ. Πως έγινε αυτό φυσικά ?  Κανοντάς τον, ευπρόσωπο κεφαλαιούχο και διαχειριστή τη ίδιας της τράπεζας με στόχο να αποπληρώσει έχοντας εισπράξει από πλειστηριασμούς . Πρέπει όμως να λάβουμε σοβαρά υποψη και την στάση της τράπεζας που δάνεισε χωρίς ο Πάτσης να διαθέτει κάποιο κεφάλαιο.

 

Αυτή η υπόθεση όμως δεν ήρθε να εδραιωθεί τώρα, δύο χρόνια ακούγαμε οι ίδιοι μας για το συγκεκριμένο σκάνδαλο. Η κυβέρνηση δεν γνώριζε ότι υπήρχε απότομη αύξηση στο πόθεν έσχες του Πάτση? Δεν γνώριζε ότι δεν επιτρέπεται βουλευτης να παίρνει απευθείας αναθέσεις?

Δεν γνωρίζουν για τις υποκλοπές, δεν γνωρίζουν για τις παιδοφιλίες, δεν γνωρίζουν για το κρατικό χρήμα,μα να μην γνωρίζει ολόκληρη κυβέρνηση τι γίνεται στο ίδιο της το κόμμα ή μηπως εκανε εξυπηρέτηση σε Πάτσηδες?

 

 

 

Δήμος ΚυριλίδηςΥποψήφιος Βουλευτής Πέλλας

Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας

ΕΛΛΗΝΕΣΗλίας Κασιδιάρης