Σύλληψη για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (7 Νοεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή αλλά και έξω από την περίφραξη της συνολικά 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 325 γραμμαρίων που εντοπίστηκε στο εσωτερικό της οικίας του.

 

Εξιχνιάσεις κλοπών ·         Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Αύγουστο στις Σέρρες, διέρρηξε οικία ημεδαπού, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

·         Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Νοεμβρίου 2022 αφαίρεσε από χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, που βρίσκεται στις Σέρρες, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

·         Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 19ης Οκτωβρίου 2022 προσέγγισαν ηλικιωμένο ημεδαπό σε περιοχή της Πέλλας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.