Εξιχνιάσεις κλοπών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 8ης Δεκεμβρίου 2022 σε περιοχή της Πέλλας, προσέγγισε ηλικιωμένο ημεδαπό και χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε από την κατοχή του ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.

Εξιχνιάσεις απάτης · Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 8 Δεκεμβρίου 2022, με το πρόσχημα πώλησης οχήματος μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, απέσπασε από ημεδαπό, χρηματικό ποσό 6.960 ευρώ.

· Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2022 σε περιοχή της Πιερίας, προσέγγισε ηλικιωμένο ημεδαπό και με το πρόσχημα γνωριμίας και χρηματικής οφειλής από συγγενικό του πρόσωπο, του απέσπασε χρηματικό ποσό 400 ευρώ.

Τροχαίο δυστύχημα Σήμερα (11 Δεκεμβρίου 2022) και ώρα περίπου 06.00, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αρωνά – Μοσχοποτάμου στην Πιερία, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και ανετράπη, με αποτέλεσα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.