Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 22 Δεκεμβρίου 2022 σε περιοχή του Κιλκίς, παραβίασαν οικίσκο σταθμού τηλεπικοινωνιών  και αφαίρεσαν 4 μπαταρίες αξίας 1.000 ευρώ. Κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν, το οποίο εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς ακινητοποιημένο σε περιοχή της Πέλλας και πλησίον του οχήματος βρέθηκαν οι κλεμμένες μπαταρίες, που αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη προχθές (13 Ιανουαρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 12 έως 13 Ιανουαρίου, παραβίασε κατάστημα σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε χρηματικό ποσό 320 ευρώ, μέρος του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

 

Συνελήφθη ένα άτομο στην Ημαθία για διακίνηση αλλοδαπών

 

 

Συνελήφθη χθες (14 Ιανουαρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, για διευκόλυνση εισόδου στη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

 

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίσθηκε ο προαναφερόμενος αλλοδαπός σε σιδηροδρομικό σταθμό, όπου διαπιστώθηκε να καθοδηγεί έναν αλλοδαπό άνδρα και τρεις αλλοδαπές γυναίκες, προμηθεύοντάς του με εισιτήρια επιβατικής αμαξοστοιχίας.

 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αλλοδαπός παρέλαβε το προηγούμενο διάστημα τα 4 άτομα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και τους μετέφερε σε περιοχή της Ημαθίας, με σκοπό την περαιτέρω προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

 

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.