Ο κ. Τζαμτζής Ιορδάνης απένειμε σε όλους αναμνηστικό έπαινο και κύπελλο και τους ευχήθηκε να κατακτούν πάντα τους στόχους της ζωής τους.

Στη συνέχεια συνεχάρη τον Πρόεδρο, τον προπονητή και τους τεχνικούς της ΕΠΣ Πέλλας. Ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών που στάθηκαν αρωγοί αυτής της μεγάλης επιτυχίας.

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους  ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων καθώς και ο κ. Άγγελος Συρίγος, πρώην Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Επίσης, στη βράβευση της ομάδας παραβρέθηκαν ο αστυνομικός διευθυντής Πέλλας κ. Πέτρος Περδικάτσης, εκπρόσωπος της Μεραρχίας, εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννης Μουράτογλου,  καθώς και  οι υποψήφιοι βουλευτές Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης,  Δημήτρης Γιάννου , Γιώργος Καρασμάνης, Μαρία Σαραλιώτου και Διονύσης Σταμενίτης, οι Αντιδήμαρχοι Έδεσσας κ. Αναστάσιος Δίου και Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα.

Τέλος, βραβεύτηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη για την συμβολή και την προσφορά τους στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος ο Πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Αντωνίου Στέλιος, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Πασσαλής Πέτρος, ο προπονητής της ομάδας κ. Τσελεμπής Αθναάσιος και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής κ. Χριστιανίδης Σταύρος και Τσαβδαρίδης Ευστάθιος.