Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

·      Συνελήφθη χθες (29 Ιουνίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα και διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει 5 αλλοδαπούς, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς και το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

·      Συνελήφθησαν χθες (29 Ιουνίου 2023) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα, στο οποίο μετέφεραν 3 αλλοδαπούς, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς μεθοριακή γραμμή του Κιλκίς. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (29 Ιουνίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών για ληστεία, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (29 Ιουνίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο που έγινε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 9,9 γραμμαρίων.