Ο Δήμος Σκύδρας, κατόπιν σχετικής συνεννόησης, προωθεί την παρακάτω ανακοίνωση του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης – Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (φορέα που υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων) η οποία αναφέρεται στην πρόσκληση γυναικών για να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στο:

«Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης εργαζόμενων γυναικών ιδιωτικού Τομέα (Εκτός Αττικής) για την ενίσχυση και ανάπτυξη των ηγετικών και διευθυντικών δεξιοτήτων».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής υποστήριξης (6 συνεδρίες ανά ωφελούμενη),

κατάρτιση διάρκειας 100 ωρών (έως 4 ώρες/ημέρα επιμόρφωσης),

βιωματικά εργαστήρια (διάρκειας 2 ωρών),

Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες θα παρασχεθούν διαδικτυακά, ενώ η διάρκεια υλοποίησης των παραπάνω δράσεων του προγράμματος θα είναι από μέσα Ιουλίου 2023 έως τέλος Σεπτεμβρίου 2023.

Παρέχεται στις συμμετέχουσες εκπαιδευτικό επίδομα: 100 ώρες κατάρτισης x 5,00 € = 500,00 € συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος είναι η συμμετοχή σε όλες τις παραπάνω δράσεις του προγράμματος.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται διαδικτυακά, δηλώνοντας μία μόνο Περιφέρεια υλοποίησης (αφορά στο σύνολο των Περιφερειών πλην Αττικής), στην ιστοσελίδα:

https://womenleaders.inedivim.gr/p/m/aplymail/el-GR

Έναρξη Ηλεκτρονικής Υποβολής: Παρασκευή  23/06/2023 και ώρα 00:00:01.

Λήξη υποβολής των αιτήσεων: Παρασκευή 07/07/2023 και ώρα 23.59.00.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους όρους, τον τρόπο συμμετοχής κ.λπ. βρίσκονται στην αναλυτική πρόσκληση, καθώς και στην ιστοσελίδα: https://womenleaders.inedivim.gr/p/m/NEWS/el-GR.