ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

Συκοφαντούν  το ΚΚΕ για να χτυπήσουν  το εργατικό κίνημα.

Με απύθμενο θράσος, ορισμένοι εκπρόσωποι της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ΠΕ Πέλλας συνεχίζουν την οργανωμένη προσπάθεια να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ, αναπαράγοντας κατασκευασμένα ψέματα, περί «παρεμπόδισης των εργασιών του συνεδρίου του» .

Το ψέμα δεν έχει τόπο να σταθεί ! Αυτές οι δυνάμεις που στο παρελθόν πέταξαν έξω από το εργατικό κέντρο τους κομμουνιστές συνδικαλιστές φτάνουν στο σημείο να τους αποκαλούν μέχρι και «πράκτορες» . Δεν ανέχονται δηλαδή οι εργαζόμενοι να κουβεντιάζουν , να ανταλλάσουν πείρα από τα προβλήματα τους στους χώρους δουλειάς , να παλεύουν ενάντια σ’ αυτή την λαίλαπα που επιφυλάσσουν απέναντι μας όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα για λογαριασμό των κερδών της μεγαλοεργοδοσίας.

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να πιάνουν στο στόμα τους αγωνιστές οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν για τους μισθούς , τα δικαιώματα , την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων όπως στα εργοστάσια της κομπόστας και των τροφίμων, ενάντια στην υποβάθμιση των νοσοκομείων του νομού , στην καταδίκη του προμελετημένου εγκλήματος στα Τέμπη από τους εργαζόμενους του νομού  πριν λίγους μήνες .

Αν με την ίδια λύσσα που επιτίθενται στο ΚΚΕ, μιλούσαν και για τις κυβερνήσεις και την εργοδοσία της περιοχής μας, που έχουν μετατρέψει σε κάτεργα τους χώρους δουλειάς , οι εργαζόμενοι της Πέλλας μπορεί και να βλέπανε καμιά άσπρη μέρα. Αλλά αυτά μάλλον είναι για την “δευτέρα παρουσία”.

Ευτυχώς για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα ο δρόμος για την οργάνωση της πάλης έχει ανοίξει για όσους δε συμβιβάζονται με τη βαρβαρότητα και δυστυχώς για όσους έχουν υποταχθεί σε αυτή, ο δρόμος αυτός θα αποδειχθεί πολύ πιο σύντομος από όσο νομίζουν και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες τους δεν θα καταφέρουν να τον σταματήσουν.