Εξιχνιάσεις κλοπών • Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 9ης Μαρτίου 2023 στις Σέρρες, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε μέσα σε ανελκυστήρα από την κατοχή ηλικιωμένου άνδρα, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ.
• Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 5ης Ιουνίου 2023 σε περιοχή της Πέλλας, εισήλθε σε κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
• Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 2 Ιουνίου 2023, εισήλθε σε οικία σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε ηλεκτρικές συσκευές και αντικείμενα οικιακής χρήσης. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην οικία τους και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό τους.
Τροχαίο δυστύχημα Χθες (12 Ιουνίου 2023) και ώρα 19.15 περίπου, στο 28ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Σιθωνίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.