Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (22 Ιουνίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική έκταση, 10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

 

Εξιχνιάσεις κλοπών ·   Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (22 Ιουνίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, μπήκε σε οικία ημεδαπής με το πρόσχημα της ηλεκτρολογικής βλάβης και αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας 2.600 ευρώ.

·   Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάρτιο του 2023, προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν σε κατάστημα σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 600 ευρώ. Επίσης τον Απρίλιο διέπραξαν και μία απόπειρα κλοπής από κατάστημα στην Πιερία.

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (22 Ιουνίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της ίδιας ημέρας, αφαίρεσε από κατάστημα μία τσάντα ημεδαπής, με το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.