Καλωσορίζω τον Γιάννη Μουράτογλου στην Ενωτική Δράση, αφού όποιος δηλώνει υποψήφιος χρησιμοποιώντας τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης μας, αυτόματα καταλαβαίνουμε ότι τις ασπάζεται!
Φαίνεται πως οι γνωστές τακτικές του 2014 και του 2019 με πιέσεις κάθε είδους προς τους υποψηφίους της παράταξής μας και ρουσφέτια παντού δεν αρκούν. Πλέον ο νυν δήμαρχος Έδεσσας και υποψήφιος δήμαρχος χρησιμοποιεί και τον βασικότερο πυλώνα του προγράμματός μας, αυτόν της διεκδίκησης των δύο υδροηλεκτρικών της ΔΕΗ από τον Δήμο, παρουσιάζοντας τον σαν….δικό του και μάλιστα μπερδεύοντας τα σημεία του ορίζοντα αφού τα εργοστάσια βρίσκονται ανατολικά και δυτικά της πόλης και όχι βόρεια και νότια!
Δεν μας φτάνουν όλα αυτά, αλλά για να δημιουργήσει εντυπώσεις αναφέρει ότι ο δήμος έχει σήμερα καταναλώσεις ρεύματος της τάξης των …4,5 μεγαβάτ (MW) όταν και ένα μικρό παιδί πλέον γνωρίζει ότι η κατανάλωση ρεύματος μετριέται σε κιλοβατώρες (kWh)!
Όλοι ξέρουμε όμως πως η δημιουργία εντυπώσεων απέχει πολύ από την πραγματικότητα και την τεχνογνωσία, που στο συγκεκριμένο θέμα μόνο η Ενωτική Δράση διαθέτει. Και αυτό λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησής μου εδώ και 30 χρόνια με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά και της ύπαρξης στον συνδυασμό δύο πρώην στελεχών των δύο αυτών υδροηλεκτρικών εργοστασίων (ο ένας μάλιστα διευθυντής).
Όποιος αντέγραφε στο σχολείο, ή τον έπιαναν και τον απέβαλαν ή στην τελική δεν έκανε τίποτα μόνος του στη ζωή του.
13 ολόκληρα χρόνια στην εξουσία κουράσατε. Δεν έχετε πρόγραμμα, δεν έχετε όραμα, δεν έχετε βούληση.
Ήρθε η ώρα για κάτι καινούργιο και διαφορετικό, ήρθε η ώρα για την Ενωτική Δράση!