Έρχεται ένα πλούσιο μουσικό “ταξίδι” στον Δήμο Νάουσας στο τέλος Ιουλίου, στο ειδυλλιακό τοπίο του άλσους Αγίου Νικολάου 
Το Πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ «Γιορτές Νερού» που διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας στο πανέμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου στο τέλος Ιουλίου  παρουσίασαν σήμερα Τρίτη (11 Ιουλίου 2023)  ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Τριανταφύλλου, στο ειδυλλιακό τοπίο του άλσους, δίπλα στο ποτάμι της Αράπιτσας.
“Οι «Γιορτές Νερού» είναι η πολιτιστική πρόταση του καλοκαιριού, μια πρωτοβουλία του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα και το Επιμελητήριο Ημαθίας. Το φεστιβάλ σκοπεύει να δώσει νέα πνοή στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις φυσικές ομορφιές του Δήμου μας.
Φιλοδοξία και στόχος μας είναι ο νέος αυτός θεσμός να φιλοξενήσει τα σπουδαιότερα  μουσικά σύνολα της χώρας μας, τους πρωτοπόρους  της ελληνικής μουσικής σκηνής, καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και να δώσει βήμα σε νέους και τοπικούς  δημιουργούς” επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.
Από την πλευρά του Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Τριανταφύλλου αναφέρθηκε στο αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τη συμμετοχή διακεκριμένων καλλιτεχνών και τόνισε ότι τα έσοδα από μια συναυλία θα διατεθούν για την ενίσχυση κοινωνικού φορέα της περιοχής, προκειμένου να ενισχυθεί το νοσοκομείο της πόλης.