Στην ορκωμοσία της Βουλής ο Διονύσης Σταμενίτης. Για 5η φορά ορκίστηκε Βουλευτής Πέλλας ο Διονύσης Σταμενίτης την Δευτέρα 03 Ιουλίου 2023. Ο Διονύσης Σταμενίτης, ο οποίος στη νέα κυβέρνηση ανέλαβε καθήκοντα Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας του ελληνικού κοινοβουλίου δήλωσε:

«Καλή και δημιουργική θητεία στη νέα Βουλή προς όφελος της πατρίδας και όλων των Ελλήνων! 

Η νέα κοινοβουλευτική περίοδος ανοίγει και έναν νέο κύκλο στόχων για την πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας μας. Με οδηγό τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και το πρόγραμμα μας θα εργαστούμε, με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για να προχωρήσουμε ακόμα πιο τολμηρά στις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος!

Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά, από καρδιάς, τους συμπολίτες μου για την τιμή και την εμπιστοσύνη να τους εκπροσωπώ στο ελληνικό κοινοβούλιο. Η επόμενη τετραετία θα είναι για την Πέλλα η περίοδος κατοχύρωσης των κατακτήσεων της προηγούμενης θητείας. Με ιεράρχηση και σωστό σχεδιασμό θα εργαστούμε για την άμεση υλοποίηση των μεγάλων έργων που έχουν δρομολογηθεί αλλά και για την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε».