Η Μαρία Παπατρύφων θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ενωτική Δράση στις εκλογές του Οκτωβρίου στο δήμο Έδεσσας!
 Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα με γονείς τον Χρήστο και τη Μιχαέλα και είναι 22 ετών, τελειόφοιτη του παιδαγωγικού τμήματος Φλώρινας. Παράλληλα εργάζεται τα σαββατοκύριακα για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της, σε κατάστημα εστίασης της πόλης μας.
Σαν μαθήτρια αναλάμβανε πολλές πρωτοβουλίες εκπροσώπησης του σχολείου και των συμμαθητών της μέσα από προγράμματα ανταλλαγής μαθητών και είχε συμμετοχή στα 15μελή μαθητικά συμβούλια. Στα φοιτητικά χρόνια δραστηριοποιήθηκε εκλογικά σε ανεξάρτητη παράταξη του παιδαγωγικού τμήματος.
Η Μαρία είναι γέννημα θρέμμα της Ενωτικής Δράσης καθώς έχει βοηθήσει την παράταξη με διάφορες δραστηριότητες και στις εκλογές του 2019. Επικοινωνιακή και δραστήρια, γνωρίζει τον παλμό της κοινωνίας και με την νεανική της ματιά χαρίζει φρεσκάδα σκέψης στην Ενωτική Δράση.
Η υποψηφιότητά της εμπνέει όλους μας καθώς αποτελεί παράδειγμα για τη γενιά της η οποία πρέπει να συνεχίσει να μάχεται για όσα την εκφράζουν!