Με επιμονή και σταθερότητα η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συνεχίζει τις εργασίες για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε Εθνικές και Επαρχιακές Οδούς ευθύνης της, με την ασφαλτόστρωση τμημάτων, τα οποία χρήζουν άμεσης αποκατάστασης, λόγω έντονων φθορών στο οδόστρωμα.

Το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, επόπτευσε τις εργασίες στην Επαρχιακή Οδό Μαυροβουνίου – Αριδαίας και συγκεκριμένα στο τμήμα Άψαλος – Ξιφιανή, όπου πραγματοποιήθηκε βελτίωση του οδοστρώματος, με χρήση ασφαλτικής στρώσης. Σε δήλωσή του ο κ. Τζαμτζής τόνισε ότι οι δρόμοι, στους οποίους έχουν εντοπισθεί παντός είδους παραμορφώσεις, ρηγματώσεις, καθιζήσεις, αποσυνθέσεις επιφανείας και άλλες βλάβες, έχουν ενταχθεί στο σχεδιασμό της Π.Ε. Πέλλας και θα αποκατασταθούν άμεσα.

«Μέρα με τη μέρα προσθέτουμε περισσότερα στοιχεία ασφαλείας στους δρόμους της Π.Ε. Πέλλας και δεν θα σταματήσουμε αν δεν ολοκληρώσουμε το σχεδιασμό μας για ένα σύγχρονο, άνετο και κυρίως ασφαλές οδικό δίκτυο στην Πέλλα».

Οι εργασίες αποκατάστασης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν, εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων επαρχιακών οδών (2, 11, 12, 13)», συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, που υλοποιεί η Αντιπεριφέρεια Πέλλας.

Αμέσως μετά ο κ. Τζαμτζής επισκέφθηκε την Πιπεριά του Δήμου Αλμωπίας, όπου παρακολούθησε την τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων, για την ασφάλεια και προστασία του χώρου των γηπέδων αντισφαίρισης.