Μια ακόμη σημαντική υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στην ομάδα της Ενωτικής Δράσης για τον Δήμο Έδεσσας!

Ο Γρηγόρης Κούκος γεννήθηκε στην Έδεσσα, μεγάλωσε στην Αγία Φωτεινή όπου διαμένουν ακόμα οι γονείς του και εδώ και αρκετά χρόνια κατοικεί στην Έδεσσα. Νεότερος εργάστηκε σε γνωστές επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής και αργότερα, για πάνω από 3 έτη, στην μεγαλύτερη εταιρεία καπνικών προϊόντων στην χώρα, όπου μέσω αυτής της δραστηριότητας ήρθε σε επαφή με ανθρώπους από σχεδόν όλες τις πόλεις και τα χωριά του νομού μας. Ο οργανωτικός και επικοινωνιακός του χαρακτήρας τον έχει βοηθήσει σημαντικά στην σημερινή του εργασία, αυτή του αντιπρόσωπου πωλήσεων σε μεγάλη εταιρεία της πόλης μας, η οποία είναι η μεγαλύτερη στο είδος της στην Ελλάδα. Πολύπλευρος και φύσει ανήσυχος, ασχολείται επίσης ενεργά και με την καλλιέργεια οπωροφόρων δένδρων στην Αγία Φωτεινή, ζώντας έτσι από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις δυσκολίες του αγροτικού τομέα και γενικότερα του χωριού του.

Στην πολιτική του δράση, είναι υπεύθυνος τομέα πολιτισμού στην ΔΕΕΠ Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας. Θέση καθόλου τυχαία καθώς τρέφει αμέριστη αγάπη προς την πολιτιστική παράδοση και έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος και χορευτής σε πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού του και της πόλης.

Ο Γρηγόρης ταξιδεύει λόγω της εργασίας του σε όλη την Ελλάδα. Έχει λοιπόν πραγματική και μετρήσιμη εικόνα της ανάπτυξης άλλων δήμων, ειδικά στο κομμάτι για το οποίο ενδιαφέρεται ουσιαστικά, αυτό της πολιτιστικής κληρονομιάς, της τοπικής ιστορίας, των αξιοθέατων και του τουρισμού. Οι εμπειρίες του αυτές θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια για την ανάδειξη της ιστορίας και παράδοσης του δήμου μας, με σκοπό την αύξηση του τουρισμού αναβαθμίζοντας έτσι το βιοτικό επίπεδο των συμπολιτών μας.

Γρηγόρη καλώς ήρθες!