Εντοπίστηκαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, το τελευταίο διήμερο, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε περιοχές της Χαλκιδικής και του Κιλκίς και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη προχθές (12 Ιουλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Αθηνών, για τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, λαθρεμπορίας και πλαστογραφίας.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες (13 Ιουλίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Σερρών, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής. Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 50 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο προσωρινής διαμονής του, βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 πιστόλι κρότου με γεμιστήρα.

 

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (13 Ιουλίου 2023) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ξάνθης, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

 

Στην τέταρτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (13 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Χαλκιδικής, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.