Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθησαν χθες (13 Ιουλίου 2023) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας και ημεδαπή γυναίκα, καθώς διαπιστώθηκε ως υπάλληλοι – προσωρινά υπεύθυνοι καταστήματος να λειτουργούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 21 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνδεδεμένους με κεντρικό υπολογιστή, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του παραπάνω καταστήματος σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ συνελήφθησαν και ακόμη δύο  ημεδαποί άνδρες, που συμμετείχαν στα παράνομα τυχερά παίγνια. Οι παραπάνω ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν, όπως και το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ.

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης Συνελήφθη χθες (13 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του αλλά και σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, συνολικά 4 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 46,4 γραμμαρίων.
Τροχαίο δυστύχημα Χθες (13 Ιουλίου 2023) και ώρα 15.45 περίπου, στο 27ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος αλλοδαπός άνδρας, συγκρούσθηκε με Δ.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.