Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 12ης Ιουλίου 2023 σε περιοχή της Πέλλας,  προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, προσέγγισε ημεδαπό άνδρα και με το πρόσχημα εργασιών στην οικία του, απέσπασε το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, το οποίο συγκέντρωσε ο παθών δήθεν λόγω κινδύνου πυρκαγιάς.

Εξιχνίαση κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2023 σε περιοχή των Σερρών, διέρρηξε παγκάρι Ιερού Ναού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Επίσης διαπιστώθηκε ότι τον περασμένο Ιούνιο, προσπάθησε να παραβιάσει εκ νέου το παγκάρι του ίδιου Ιερού Ναού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (17 Ιουλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (17 Ιουλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του, 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.