Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (18 Ιουλίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές το πρωί, εισήλθε σε κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη και αφαίρεσε προϊόντα συνολικής αξίας 308 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Εξιχνίαση κλοπής Συνελήφθη χθες (18 Ιουλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, μία ημεδαπή γυναίκα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανήλικος γιος της ενεργώντας μαζί με ακόμη έναν ανήλικο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, προχθές (17 Ιουλίου) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής,  παραβίασαν 31 παιχνίδια με κερματοδέκτη που βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο επιχείρησης, από τα οποία αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.
Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (18 Ιουλίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 6.000 γραμμαρίων και 38 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης  και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

 

Τροχαίο δυστύχημα Σήμερα (19 Ιουλίου 2023) και ώρα περίπου 12.10, στην επαρχιακή οδό Σωζόπολης –  Νέας Καλλικράτειας, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας, προσέκρουσε σε τοιχίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 60χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.