Εξιχνιάσεις κλοπών

·   Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (5 Ιουλίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, προσέγγισε ημεδαπή γυναίκα και με το πρόσχημα εργασιών στην οικία της, αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 1.700 ευρώ, τα οποία είχε συγκεντρώσει η γυναίκα, λόγω δήθεν κινδύνου πυρκαγιάς από βραχυκύκλωμα.

·   Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (6 Ιουλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε μέσα σε κατάστημα μία τσάντα ημεδαπής, με το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και άλλα αντικείμενα.

Σύλληψη για επικίνδυνη οδήγηση Συνελήφθη χθες (6 Ιουλίου 2023) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Πλαταμώνα, να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Επιπλέον, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το όχημα υπό την επήρεια αλκοόλ και σε βάρος του βεβαιώθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (6 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς κατελήφθη να παραλαμβάνει δέμα το οποίο περιείχε 3,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 3,5 γραμμάρια κάνναβης, 5 δισκία και 25 χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Τροχαίο δυστύχημα Σήμερα (7 Ιουλίου 2023) και ώρα 04.00 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Προμάχων – Αριδαίας Πέλλας, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 17χρονη ημεδαπή με συνεπιβάτιδα ακόμη μία 17χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας της, ανετράπη και προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 17χρονης συνεπιβάτιδας και τον τραυματισμό της 17χρονης οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.