Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας  διενήργησε έρευνα στα μέλη του, με ίδια μέσα, με σκοπό να ερευνήσει την τάση των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης μας στο εάν θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα στις 14 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα, ώστε να εκμεταλλευτούν ένα τριήμερο προς όφελός τους, καθώς η 15η Αυγούστου ανήκει στις υποχρεωτικές αργίες. Η δημοσιοποίηση της έρευνας βοηθάει τόσο στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς όσο και στην ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού προς διευκόλυνσή του.

Στο ερώτημα  «ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/08/2023» στις επιχειρήσεις της Έδεσσας, το 85% των ερωτηθέντων απάντησε θετικά, ότι δεν προβλέπει σημαντική μεταβολή στην αγοραστική κίνηση εκείνη την ημέρα και είχε σκοπό να είναι κλειστά, ώστε να εκμεταλλευτεί την σπάνια ευκαιρία για ένα τριήμερο προς όφελός του. Αντίθετα, το 15% απάντησε αρνητικά στο ερώτημα της έρευνας και θα παραμείνει ανοιχτή η επιχείρηση εκείνη την ημέρα. Η συμμετοχή μάλιστα ήταν αυξημένη, καθώς ψήφισε πάνω από το 95% των εγγεγραμμένων μελών. Τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες συνθήκες για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας. Χαιρετίζουμε τα μέλη μας για τη μαζική συμμετοχή τους.

Για τους παραπάνω λόγους, την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την έγκαιρη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού στο e-mail θα βρείτε συνημμένα υλικό προς διάθεση για τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Stories κλπ.). Επίσης παροτρύνουμε τις επιχειρήσεις να εκτυπώσουν την ενημερωτική αφίσα  προς ανάρτηση στα καταστήματα  που θα παραμείνουν κλειστά στις 14 Αυγούστου για έγκαιρη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.

Για οποιεσδήποτε απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας στο τηλέφωνο 6989655505, δια ζώσης στα γραφεία του συλλόγου μας, Αρχ. Νικοδήμου 7, 10:00 με 14:00 καθημερινά ή από την ηλεκτρονική σελίδα www.esedessas.gr όπου μπορείτε και να ενημερώνεστε ταυτόχρονα για τα δρώμενα του συλλόγου.

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας