Είμαι η Μαργαρίτα Καρτσώλη του Περικλή και της Τρυφωνίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Έδεσσα, σε μια οικογένεια όπου οι έννοιες της προσφοράς και της ενασχόλησης με τα κοινά ήταν διάχυτες, καθώς ο πατέρας μου για περισσότερα από 20 χρόνια πρόσφερε στον τόπο μας πολλά, από διάφορες θέσεις ευθύνης στον Δήμο Έδεσσας.
Ο σπόρος αυτός, σε συνδυασμό με τα ζητήματα που μας απασχολούν όλους έντονα, με ώθησαν να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Γιάννη Τσεπκεντζή να συμβάλλω στον αγώνα του και της Κοινωνίας σε Κίνηση, ως υποψήφια σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Έδεσσας.
Είμαι πτυχιούχος της Γαλλικής και της Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχω μετεκπαιδευθεί στην Αγγλία στο King’s College University of London πάνω στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών. Μιλάω επίσης Ισπανικά. Είμαι καθηγήτρια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και έχω εργασθεί στο παρελθόν και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και στα Δικαστήρια Έδεσσας, ως γραμματέας του Ποινικού Τμήματος.
Είμαι παντρεμένη με τον Αναστασίου Γιώργο, ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας της πόλης και έχουμε ένα αγοράκι 4 ετών. Ως μητέρα, σύζυγος και ενεργός πολίτης ευελπιστώ να συμβάλλω στο να γίνει ο τόπος μας καλύτερος για όλους μας και για τα παιδιά μας.
Αντιλαμβανόμενη την ευθύνη και τις προκλήσεις, ζητώ την εμπιστοσύνη σας και την ψήφο σας.
Με εκτίμηση,
Καρτσώλη Μαργαρίτα
του Περικλή
Υποψήφια με την Κοινωνία σε Κίνηση
στη Δημοτική Κοινότητα Έδεσσας