Η εταιρία MANDYNAMIC η οποία έχει συμβάλει στην υψηλού επιπέδου εξέλιξη του Αερωπού Έδεσσας σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι για 7η συνεχή χρονιά η επίσημη χορηγός της ομάδας μας η οποία θα φέρει την ονομασία «Αερωπός Έδεσσας MANDYNAMIC».
Ο νομικός σύμβουλος της MANDYNAMIC Γιώργος Γαϊσίδης μας δήλωσε: Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που συνδράμουμε στην πορεία του Αερωπού και στην ανάδειξη της πόλης και του Νομού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα η ομάδα να διατηρείται σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο. Έχουμε άριστες και φιλικές σχέσεις με τα μέλη του Δ.Σ. και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα και αξιόλογη πρόεδρο του Δ.Σ. κα. Ελένη Κίτσου, η οποία είναι και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην PremierHandball.
Εμείς ως εταιρία βρισκόμαστε έμπρακτα πάντα δίπλα στην ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο.
Λόγω της πανελλήνιας εμβέλειας της εταιρίας μας που δραστηριοποιείται στην εύρεση και διάθεση ανθρώπινου δυναμικού, μας έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα το ότι λαμβάνουμε πολύ θετικά σχόλια για την ομάδα του Αερωπού και την ανταγωνιστικότητα της αν και προέρχεται από μία πολύ μικρή πόλη.