Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε εχθές στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλου συλλειτουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ, στον εορτάζοντα Ιερό ναό Αγίας Βάσσης της Εδεσσαίας και των τέκνων αυτής Αγαπίου Θεογνίου και Πιστού. 

Στον εορτασμό μετείχαν ο ιερός κλήρος της πόλεως και κληρικοί άλλων περιοχών, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ι. Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Εδέσσης κ. Ι. Μουράτογλου, ο πρώην δήμαρχος κ. Δ. Γιάννου, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Κοινωνία σε Κίνηση κ. Ι. Τσεπκεντζής, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δ. Γιώγας και Β. Θωμάς, η βουλευτής Πέλλας Θ. Τζάκρη, εκπρόσωπος της 2ας Μ/Κ Μεραρχίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Π. Περδικάτσης και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Παρακάτω παραθέτουμε φωτογραφίες από τη χθεσινό Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό ναό Αγίας Βάσσης της Εδεσσαίας και των τέκνων αυτής Αγαπίου Θεογνίου και Πιστού.