Συλλήψεις για κλοπές Συνελήφθησαν χθες (11 Αυγούστου 2023) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας σε περιοχή της Πιερίας, παραβίασαν εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας και αφαίρεσαν καλώδια αξίας 5.000 ευρώ. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το πρωί της 9ης Ιουλίου 2023, ο ένας από τους άνδρες παραβίασε την ίδια εγκατάσταση, αφαιρώντας καλώδια και μία μπαταρία συνολικής αξίας 3.750 ευρώ. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης επιχείρησης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην οποία διέθεσαν κλεμμένα καλώδια.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις · Συνελήφθη χθες (11 Αυγούστου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων  Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών, για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της πλαστογραφίας.

· Συνελήφθη χθες (11 Αυγούστου 2023) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων  Ναυπλίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (11 Αυγούστου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 561 πακέτα τσιγάρων και 31 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1.550 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.