Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη προχθές (5 Αυγούστου 2023) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 9 αλλοδαπούς, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής. Αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς, ο ανωτέρω αλλοδαπός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα. Το όχημα που οδηγούσε, χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης, κατασχέθηκε. Επίσης, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του.

 

Εξιχνίαση απόπειρας ληστείας Από το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 29ης Ιουλίου 2023 εισήλθε φορώντας κουκούλα που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, σε κατάστημα στις Σέρρες, όπου με απειλή μαχαιριού, προσπάθησε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε βρέθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (6 Αυγούστου 2023) τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών και 3 μηνών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη προχθές (5 Αυγούστου 2023) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 11,7 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν. Επίσης, από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ως  προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών.