Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Κοινωνία σε Κίνηση.

Η αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. ήταν κατάμεστη από υποψήφιους και υποψήφιες του συνδυασμού και πολλούς-ες φίλους-ες και υποστηρικτές της Κοινωνία σε Κίνηση.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της Κοινωνία σε Κίνηση και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής πήρε τον λόγο και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, έδωσε τις βασικές προγραμματικές θέσεις για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Έδεσσας, με κριτική απέναντι στην θητεία Γιάννου-Μουράτογλου, με τις οποίες θα διεκδικήσει τη δημαρχία με στόχο να καταστήσει τόσο την πόλη βιώσιμη για τους κατοίκους της όσο και για τους κατοίκους στις κοινότητές μας.

Τέλος, παρουσιάστηκαν πρώτα οι υποψήφιοι σε κάθε Δημοτική Κοινότητα κι έπειτα το Κεντρικό του Δήμου Έδεσσας που πλαισιώνουν τον συνδυασμό.

Τους κάλεσε ανά Δημοτική Κοινότητα κι έπειτα το Κεντρικό και τους ευχαρίστησε έναν προς έναν και μία προς μία με τον Γιάννη Τσεπκεντζή να κάνει λόγο για ένα ποιοτικό ψηφοδέλτιο νίκης.

Η βραδιά στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας σκόρπισε χαμόγελα και γέμισε αισιοδοξία. Στον εναπομείναντα μήνα ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής και οι υποψήφιοι του συνδυασμού θα έρθουν σε επαφή με κάθε συμπολίτη μας για ενημέρωση και μετάδοση του προγράμματός τους.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση :