Σύλληψη για κλοπές Συνελήφθη χθες (13 Σεπτεμβρίου 2023) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, αφαίρεσαν όχημα από την πόλη της Βέροιας και στη συνέχεια διέρρηξαν 3 καταστήματα σε περιοχές της Ημαθίας, από όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.740 ευρώ, και καπνικά προϊόντα αξίας 500 ευρώ. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μέρος των κλοπιμαίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
Συλλήψεις για ναρκωτικά · Συνελήφθη χθες (13 Σεπτεμβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξωτερικά της οικίας του συνολικά 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του.

· Συνελήφθη χθες (13 Σεπτεμβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,5 έως 3 μέτρων, που καλλιεργούσε σε εξωτερικό χώρο της οικίας, μικροποσότητα κάνναβης και 15 σπόροι κάνναβης.

 

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων

Συνελήφθη χθες (13 Σεπτεμβρίου 2023) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς κατελήφθη να εισάγει στη χώρα συνολικά 166 κροτίδες, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

 

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθη χθες (13 Σεπτεμβρίου 2023) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα στο οποίο είχε επιβιβάσει 6 αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι 3 ανήλικοι, με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος. Επίσης κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα.