Με τον καθιερωμένο αγιασμό σε όλα τα σχολεία μας ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Γιάννης Μουράτογλου, παραβρέθηκε σε αγιασμούς σχολείων, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας, κ. Πέτρο Περδικάτση τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θωμά Μπαχαράκη και Δημοτικούς Συμβούλους, όπως και οι Προέδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Νατάσα Ιατρίδου και κ. Σωτήρης Μούκας.

Ο δήμαρχος στο μήνυμά του προς τη σχολική κοινότητα τόνισε τα εξής:

 

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει μέσα στο ζοφερό κλίμα των καταστροφών που έχουν πλήξει μεγάλο μέρος της χώρας μας με τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές. Οι σκέψεις όλων μας, δυστυχώς, είναι στα παιδιά που δεν θα μπορέσουν να πάνε στα σχολεία τους και οι ευχές μας συνοδεύουν τις πληγείσες περιοχές για γρήγορη επιστροφή στην ομαλότητα και την κανονικότητα.

Πρέπει λοιπόν να αισθανόμαστε τυχεροί που τα παιδιά μας βρίσκονται στον φυσικό τους χώρο, το σχολείο και ξεκινάει μία ακόμα σχολική χρονιά με νέες προσδοκίες και στόχους.

Από την πλευρά μας έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες συντηρήσεις και βελτιώσεις στα σχολικά κτήρια και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που βελτιώνει την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και να αντιμετωπίζουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που θα προκύπτουν κατά τη διάρκεια και αυτής της σχολικής χρονιάς.

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας!

 

 

Γιάννης Μουράτογλου

Δήμαρχος Έδεσσας