Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια  στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της καταστροφικής πλημμύρας που έπληξε τη Θεσσαλία. Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα για οργάνωση αλληλεγγύης με είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής για τους πληγέντες Θεσσαλούς συναδέλφους μας, αλλά και συνολικότερα για το Θεσσαλικό λαό.

Το προηγούμενο διάστημα ήμασταν σε κοινό μετερίζι αγώνων με τους Θεσσαλούς συναδέλφους μας, στα μπλόκα του αγώνα, παλεύοντας από κοινού τα δίκαια αιτήματά μας, έχοντας απέναντί μας μια εχθρική κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που με την πολιτική της μας πετά βίαια από τα χωράφια και τους στάβλους  μας. Μια πολιτική που μας καίει το καλοκαίρι και μας πνίγει το Φθινόπωρο.  Ως εδώ! Δεν δεχόμαστε ως κανονικότητα οι άλλοι να μετρούν τα κέρδη τους και εμείς τις πληγές μας.

Δηλώνουμε ότι είμαστε πλάι στους Θεσσαλούς συναδέλφους από το μετερίζι της αλληλεγγύης, άμεσα στέλνουμε 2 παλέτες νερά και συνεχίζουμε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους αγροτοκτηνοτρόφους της Πέλλας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας, στη συγκέντρωση εμφιαλωμένων νερών και τροφίμων σε κονσέρβα, να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους. Όπλο μας η αλληλεγγύη!

 

Καταγγέλλουμε τον ΕΛΓΑ που ζητά από τους συναδέλφους μας να πληρώσουν εκτιμητικά τέλη προκειμένου να καταθέσουν αίτηση για αποζημίωση. Πνίγηκαν από το νερό και τους ζητάνε να πληρώσουν για να τους αποζημιώσουν, ΑΙΣΧΟΣ!

 

Πληροφορίες για τη συγκέντρωση ειδών

Περιοχή Γυψοχωρίου : 6987161310

Περιοχή Σκύδρας : 6931511020

Περιοχή Γιαννιτσών, Έδεσσας, Αλμωπίας : 6937939080

 

 

η Διοίκηση

Γυψοχώρι, 12/9/2023