Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς όλους τους συμπολίτες και με όρεξη για δουλειά, για την ανάπτυξη- εξέλιξη του τόπου που γεννήθηκα και μεγάλωσα, αποφάσισα να συμπορευτώ σε αυτό τον αγώνα, για έναν ισχυρό Δήμο Έδεσσας με τον Γιάννη Μουράτογλου και τη ”Συνεργασία Ευθύνης”..!!!
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Έδεσσα. Είμαι παντρεμένος με την Ευδοξία Πρόϊου και έχουμε αποκτήσει ένα κοριτσάκι μόλις επτά μηνών.
Αποφοίτησα από το Τ.Ε.Λ. Έδεσσας το 1998 (Ηλεκτρολόγος Ε.Η.Ε.),
και έπειτα από το Τ.Ε.Ι. Λάρισας το 2008 (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.).Το 2021-2023 έλαβα το πτυχίο Παιδαγωγικής κατάρτισης ΕΠΠΑΙΚ/ΑΣΠΑΙΤΕ και παρακολούθησα σεμινάρια που αφορούν την τεχνική εκπαίδευση και την ειδική αγωγή. Παράλληλα, είμαι σπουδαστής Βυζαντινής Μουσικής και ασχολούμαι επαγγελματικά με τη λαϊκή και δημοτική μουσική.
Από μικρή ηλικία εργάστηκα σε βιομηχανίες της ευρύτερης περιοχής και σε οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στην Πόλη της Έδεσσας. Τα τελευταία χρόνια είμαι υπάλληλος στον ΔΕΔΔΗΕ Έδεσσας με αντικείμενο την επίβλεψη εργολάβου κατασκευών δικτύων, και επί μία δεκαετία δραστηριοποιήθηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα μελέτης, επίβλεψης, και κατασκευής ηλεκτρομηχανολογικών έργων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
Επί σειρά ετών διετέλεσα οικονομικός γραμματέας της ΕΕΤΕΜ ΠΕΛΛΑΣ και το 2023 εξελέγην εκπρόσωπος εργαζομένων του σωματείου ΕΤΕ-ΔΕΗ στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας.
Έχοντας ώς κύρια προσόντα την ειλικρίνεια, την εργατικότητα και την τιμιότητα.
Ζητώ να με εμπιστευτείτε με τη ψήφο σας στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι, με τις δυνάμεις και τις γνώσεις που διαθέτω, στην ανάπτυξη του Δήμου μας ,προς όφελος όλων όσων ζούμε στην όμορφη Έδεσσα και σε όλα τα χωριά του Δήμου μας.