Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες

Ονομάζομαι Τερζόγλου Χαράλαμπος (Χάρης) και είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ΄΄ με επικεφαλής τον Γιάννη Τσεπκεντζή.

Αποφοίτησα από το τμήμα φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι Λαμίας και είμαι εν ενεργεία πρόεδρος του Π.Τ Πέλλας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών καθώς και εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων του Συλλόγου από το 2015.

Εργάστηκα αρχικά στο Θεσσαλικό κέντρο αποκατάστασης ΄΄ΑΡΩΓΗ΄΄ στην Λάρισα και επέστρεψα στην Έδεσσα όπου διατηρώ εργαστήριο φυσικοθεραπείας τα τελευταία 10 χρόνια. Ασχολήθηκα επί σειρά ετών στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου με την Ελπίδα Έδεσσας και παράλληλα διατέλεσα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Έδεσσας.

Η βασική επιδίωξη της ενασχόλησής μου με τα κοινά είναι η ανάδειξη και η επίλυση των βασικών προβλημάτων που αφορούν τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας. Θέματα όπως

  • η προσβασιμότητα σε εμποδιζόμενα άτομα,
  • η ενίσχυση κοινωνικών δομών (ΚΑΠΗ,Βοήθεια στο Σπίτι),
  • η προώθηση προγραμμάτων και δράσεων με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση παθήσεων σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα(προσχολική ως Τρίτη ηλικία),
  • η δημιουργία υπαίθριων χώρων άσκησης με κατάλληλα θεραπευτικά πρωτόκολλα από εξειδικευμένους επαγγελματίες,

 

πρέπει να τεθούν σε προτεραιότητα.

Σε μια σύγχρονη πόλη το αυξημένο αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας προς τους συνδημότες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πρέπει να είναι προαπαιτούμενο και αυτονόητο.