Η “Συνεργασία Ευθύνης” ο συνδυασμός του Γιάννη Μουράτογλου έδωσε το στίγμα του.


Η επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων πραγματοποιήθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, με μια διάχυτη αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας να δεσπόζει στην ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Έξω από την αίθουσα υπήρχε video wall και πολλοί συμπολίτες μας έμειναν στον εξωτερικό χώρο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση λόγω του αδιαχώρητου που επικρατούσε εντός.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από όλο τον Δήμο, ο πρώην δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την Αλληλεγγύη Ιορδάνης Τζαμτζής, Σοφία Φαρσακίδου, Άκης Αργυρός και Ζέφη Κρούμτση.

Ο νυν δήμαρχος Δήμου Έδεσσας Γιάννης Μουράτογλου θα διεκδικήσει για πρώτη φορά το χρίσμα με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του δήμου μας.

 

Στον χαιρετισμό του θύμισε ότι η δημοτική αρχή κατάφερε να ολοκληρώσει, να εντάξει αλλά και να σχεδιάσει σημαντικά έργα ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ που συγκαταλέγουν τον δήμο Έδεσσας ανάμεσα στους επιτυχημένους δήμους της Ελλάδας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννης Μουράτογλου παρουσίασε τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής. Η τοπική κοινωνία, που συμμετείχε και σε αυτή την πρωτοφανή συγκέντρωση από πλευράς κόσμου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, άκουσε με προσοχή τα δεκάδες έργα που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Έδεσσας στην αυτοδιοικητική θητεία 2010-2023.

 

 

Με τη λέξη “Συνεχίζουμε” να αποτελεί το βασικό στοιχείο της προεκλογικής καμπάνιας, ο κος Μουράτογλου ολοκλήρωσε την ομιλία του τονίζοντας μια διαπίστωσή του. Όταν το όνειρο μοιράζεται, γίνεται σχέδιο και τα σχέδια κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα.

Χωρίς μεγάλα λόγια και χωρίς ψηφοθηρικές υποσχέσεις, η βραδιά έκλεισε με την αίσθηση πως το ταξίδι του συνδυασμού στην αυτοδιοίκηση θα συνεχιστεί.

 

 

Ο όγκος και παλμός της συγκέντρωσης έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας ήταν ιδιαίτερα δυνατός και καταγράφεται μέσα από το φακό του edessanews.gr