Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κοινωνίας σε Κίνηση με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή.

 

Στην ομιλία του ο κ. Τσεπκεντζής επεσήμανε την ανάγκη για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Έδεσσας μετά από 13 χρόνια, ενώ στάθηκε στην ορμή που υπάρχει από τους πολίτες του Δήμου για αλλαγή και έναρξη μιας νέας εποχής, στην οποία ο Δήμος και οι Δημότες του θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα.

Ευχαρίστησε θερμά το πλήθος πολιτών που παραβρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κοινωνίας σε Κίνηση, στο «σπίτι της» όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο επικεφαλής της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι : η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την “Αλληλεγγύη” Ζέφη Κρούμτση, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την “Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας” Ευάγγελος Κυριακού και ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Ανεστάκης με τον συνδυασμό “Πράξεις για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με την ομιλία του επικεφαλής της Κοινωνία σε Κίνηση Γ. Τσεπκεντζή μέσα από την κάμερα του edessanews