Η χρονιά ξεκίνησε πλέον επίσημα για όλους μαθητές και αθλητές, για κάποιους όμως αθλητές του Α. Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ξεκίνησε λίγο νωρίτερα με το προπονητικό καμπ “MAKE YOUR DREAM” που διοργάνωσαν για πρώτη χρονιά οι Ολυμπιονίκες του Ταεκβοντό προς τιμήν του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε στην προετοιμασία με τέσσερις αθλητές την Αμπατζή Μαρία, τη Μπιρόζη Μαγδαληνή, τον Τρυφωνίδη Θέμη και τον Τσακίρη Νικόλαο και τη συνοδεία του προπονητή τους Μπιρόζη Πέτρου.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με περισσότερους από 300 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, υπό την καθοδήγηση των Ολυμπιονικών μας. Το καμπ πραγματοποιήθηκε στο Λευκώνα Σερρών, με διοργανωτές τους Ολυμπιονίκες του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Μουρούτσο Μιχάλη (Χρυσός Ολυμπιονίκης), Μυστακίδου Έλλη (Ασημένια Ολυμπιονίκης), Αρετή Αθανασοπούλου (2 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες και χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε καθημερινά διπλές προπονήσεις και δραστηριότητες για όλους τους αθλητές, διατηρώντας ένα όμορφο και δημιουργικό κλίμα. Οι αθλητές προπονήθηκαν και αντάλλαξαν μεταξύ τους εμπειρίες ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους Ολυμπιονίκες και να τους θέσουν ερωτήσεις για την αθλητική τους πορεία.

Ήταν μια πολυ σημαντική εμπειρία και η καλύτερη προετοιμασία ενόψει των πρωταθλημάτων που ακολουθούν με 1η διοργάνωση την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων κορασίδων τέλη Σεπτεμβρίου. Οι προπονήσεις και οι εγγραφές του Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ έχουν ξεκινήσει κανονικά.

Για νέες εγγραφές επικοινωνήστε άμεσα προς αποφυγή πληρότητας τμημάτων.