Ο Θοδωρής Αποστόλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία. Έχει καταγωγή από την Αγία Φωτεινή όπου και εγκαταστάθηκε μετά τον επαναπατρισμό του στη χώρα που πέρασε τα μαθητικά του χρόνια.

Σπούδασε Τεχνολόγος Γεωπόνος στο Τμήμα Φυτικής παραγωγής στη Φλώρινα, όπου διετέλεσε επί δύο έτη Πρόεδρος ης Σχολής και μετά την αποφοίτησή του δραστηριοποιήθηκε ως γεωπόνος στο ελεύθερο επάγγελμα, διατηρώντας για 10 έτη ατομική επιχείρηση εμπορίας φυτοφαρμάκων.

 

Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και επικεφαλής της ομάδας φυτοπροστασίας στην εταιρία εμπορίας φυτοφαρμάκων και ζωοτροφών «ΑΦΟΙ ΤΟΥΡΑ Α.Ε.» στην Έδεσσα.

 

Είναι πατέρας δύο γιων, ένας εκ των οποίων είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και νυν μεταπτυχιακός φοιτητής του και ο άλλος απόφοιτος της Σχολής Ακτινολόγων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και νυν τριτοετής φοιτητής στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων.

 

Λόγω της εργασίας του έρχεται σε άμεση καθημερινή επαφή με τους αγρότες της περιοχής, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πολυπληθής δυναμικός αγροτικός κλάδος της περιοχής μας.

 

Έχει έως σήμερα συμμετάσχει σε πλείστες εκλογικές αναμετρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και η αγάπη του για την ενασχόληση με τα κοινά είναι πρόδηλη.

 

Είναι εν ενεργεία τοπικός σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Φλαμουριάς.

 

Ο Θοδωρής είναι άλλος ένας πολίτης με έντονο προβληματισμό για τη φθίνουσα πορεία του τόπου.

Διαθέτει τον εαυτό του στην Κοινωνία σε Κίνηση γιατί ζητά να γυρίσουμε σελίδα για μια Έδεσσα Πρωτεύουσα εξωστρέφειας και οικονομικής ευημερίας για όλους τους πολίτες.

 

Εύχομαι να το επιτύχουμε Θοδωρή!