Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες Δημότες της Έδεσσας…
Είμαι ο Λάζαρος Τσελεμπης…Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Έδεσσα όπου ζω και κατοικώ. Πατέρας μου ο Ηλίας και η Μητέρα μου η Στέλλα. Έχω έναν αδερφό μεγαλύτερο, τον Σάκη.
Αποφοίτησα απο το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Έδεσσας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Από αρκετά νεαρή ηλικία εργάζομαι στον τομέα της εστίασης.
Μπήκα στο Ελεύθερο Επάγγελμα του ίδιου χώρου όπου βίωσα πολλές εμπειρίες και αντίκρισα πόσο δύσκολο είναι να κρατάς μια επιχείρηση υγιή σε μια επαρχιακή πόλη.
Πέρα από τα της εργασίας έχω μια ιδιαίτερη Αγάπη για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Ένας απο τους σημαντικοτερους λόγους που είναι γνωστή η Έδεσσα περα απο την Πρωτεύουσα του νομού και τους καταρράκτες είναι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ.
Απο το 2015 μέχρι και σήμερα είμαι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου…
Όλα αυτά τα χρόνια ζω την πόλη μου από κάθε άκρη από κάθε γωνιά καθημερινά 365 μέρες τον χρόνο. Γι’ αυτό και έχω καθαρή άποψη να αναγνωρίζω και τα προβλήματά της.
Μπήκα στην Ομάδα της “Κοινωνίας σε Κίνηση” με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τσεπκεντζή για τον λόγο ότι βλέπω έναν Δραστήριο Άνθρωπο με όραμα και δημιουργικότητα και θέλει πραγματικά να φτιάξει μια πραγματική Πρωτεύουσα Πόλη έτσι όπως θέλουμε να την ονειρευτούμε.
Όπως εγώ όπως και όλοι οι υποψήφιοι της “Κοινωνίας σε Κίνηση” θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την αλλαγή σελίδας του Δήμου Έδεσσας…
Εύχομαι από καρδιάς Καλή επιτυχία στον κάθε έναν ξεχωριστά υποψήφιο και υποψήφια και από τους 3 συνδυασμούς…
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων…
ΛΑΖΑΡΟΣ Η. ΤΣΕΛΕΜΠΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ