Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
ονομάζομαι Μιχάλης Σαμλίδης, Είμαι αγρότης και ζω στο Ριζάρι, παντρεμένος με την Πετρούλα Πόζαρλη και τα τρία μας παιδιά.


Με την αγάπη και τη στήριξή σας είχα την τιμή να εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας και υπηρετώ στη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών – Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, που μου εμπιστεύθηκε ο Δημήτρης Γιάννου.
Πορεύομαι πάντα με απόλυτη διαφάνεια, εργατικότητα, έντιμα και αποτελεσματικά. Με προθυμία άκουσα κάθε συμπολίτη μου και φυσικά θα συνεχίσω να ακούω σκέψεις, προτάσεις, καινοτόμες ιδέες και βέβαια τα παράπονα του κάθε πολίτη του δήμου μας.
Όλα αυτά τα χρόνια έγιναν πολλά, εχθρός όμως του καλού είναι το καλύτερο και η Συνεργασία Ευθύνης» με επικεφαλής το Γιάννη Μουράτογλου μπορεί να το εγγυηθεί.
Στον Γιάννη Μουράτογλου, μέσα από την οκταετή άψογη συνεργασία μας, είδα τον εργατικό και οργανωτικό άνθρωπο, που αφουγκράζεται τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και δίνει λύσεις. Όλοι μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον με ρεαλιστικούς στόχους και να τους πραγματοποιήσουμε.
Από την πλευρά μου υπόσχομαι να συνεχίσω να εργάζομαι για την ανάπτυξη και τη βελτίωση του Δήμου μας, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου.
Χωρίς ιδιοτέλεια σας κοιτώ στα μάτια και ζητώ την εκ νέου στήριξή σας, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας.