https://sinergasiaefthinis.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1/

Η Συνεργασία Ευθύνης καταθέτει στους πολίτες ένα φιλόδοξο, αλλά απολύτως ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την επόμενη δημοτική περίοδο. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει έργα και δράσεις σε κάθε τομέα ευθύνης του Δήμου Έδεσσας και για το λόγο αυτό αποτελεί μία ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη βελτίωση ποιότητας ζωής των κατοίκων και την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο, Γιάννη Μουράτογλου, οι τομείς που θα δοθεί έμφαση κατά την επόμενη δημοτική περίοδο είναι η ενεργειακή αυτονόμηση του Δήμου Έδεσσας με πολλαπλές επιπτώσεις στα οικονομικά του δήμου και τη μείωση των δημοτικών τελών, η αγροτική οδοποιία και η κατασκευή λιμνοδεξαμενών και αρδευτικών δικτύων, οι πεζοδρομήσεις και ασφαλτοστρώσεις εντός των οικισμών, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η δημιουργία θέσεων στάθμευσης στο κέντρο της Έδεσσας.

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι το πρόγραμμα της Συνεργασίας Ευθύνης συγκροτήθηκε μέσα από συλλογικές διαδικασίες και διάλογο μεταξύ των στελεχών της Συνεργασίας Ευθύνης, που κατέθεσαν τις προτάσεις τους μεταφέροντας τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας και συνδιαμορφώσαμε αυτή την ολοκληρωμένη πρόταση.

Εμείς δεν ζητούμε λευκή επιταγή από τους πολίτες, ούτε διεκδικούμε την ψήφο τους χωρίς επιχειρήματα. Δεσμευόμαστε με συγκεκριμένα έργα και δράσεις, που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να τα υλοποιήσουμε. Προχωράμε με σταθερά βήματα καταθέτοντας ένα ολοκληρωμένο και εφαρμόσιμο σχέδιο, που αποτελεί και τη δέσμευσή μας.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα του ιστοτόπου

https://sinergasiaefthinis.gr