Εξιχνιάσεις κλοπών

·   Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Απρίλιο σε περιοχή της Πιερίας διέρρηξε σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσε μία τσάντα με διάφορα αντικείμενα αξίας 3.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Επίσης τον περασμένο Μάιο σε διαφορετική περιοχή της Πιερίας αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

·   Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον προηγούμενο μήνα σε περιοχή των Σερρών, αφαίρεσαν μέσα από σταθμευμένο όχημα ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 200 ευρώ, 2 τραπεζικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Με τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές σε κατάστημα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Εξιχνίαση απάτης Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, ημεδαπού άνδρα και αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιούνιο με το πρόσχημα πώλησης τροχοβίλας μέσω διαδικτυακής αγγελίας, κατάφεραν να αποσπάσουν από ημεδαπή γυναίκα το συνολικό χρηματικό ποσό των 5.640 ευρώ.
Τροχαίο δυστύχημα Χθες (20 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα 20.50 περίπου, στο 37ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Σιθωνίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε από γέφυρα μικρού ύψους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμού του 62χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.