Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ – ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
• Γεωπόνος MSc Μηχανικός Βιοσυστημάτων
• Πιστοποιημένη Μεσίτρια Αστικών Συμβάσεων
• Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων ΙΕΚ & ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
• Πιστοποιημένη Εκτιμήτρια Ακινήτων
Γεννήθηκα στην Έδεσσα και είμαι δημότισσα της πόλης από το 2008. Παντρεμένη με τον Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό Παπαζήση Χαράλαμπο έχοντας τρία τέκνα.
Είμαι Γεωπόνος με μεταπτυχιακούς τίτλους στην Γεωπονία και την Μηχανική Βιοσυστημάτων με ειδίκευση στην ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. Εργάζομαι ως Πιστοποιημένη Πραγματογνώμων και Εκτιμήτρια Ακινήτων σε συνεχή συνεργασία με τους χρηματοπιστωτικούς φορείς. Είμαι εργολήπτρια δημοσίων έργων στα Έργα Πρασίνου διατηρώντας παράλληλα Μεσιτικό Γραφείο και Ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών με την επωνυμία STRUCTUS από το 2014. Είμαι εκπαιδεύτρια Ενηλίκων στα ΙΕΚ Γιαννιτσών και Αριδαίας όπως επίσης εκπαιδεύτρια νέων αγροτών στον ΕΛΓΟ Δήμητρα.
Διετέλεσα γραμματέας στον ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ “ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ” για πολλά έτη όπως και πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας. Είμαι δημιουργός της Συλλογικότητας του Μητρικού Θηλασμού στην Έδεσσα με σειρά Εκδηλώσεων, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ανάδειξης – Προστασίας Ελληνικής Ιστορίας και Παράδοσης και ενεργό μέλος της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη .
Συμμετέχω στα κοινά γιατί αγαπώ την πόλη και τους οικισμούς της, στην οποία γεννήθηκα , ζω , μεγαλώνω τα 3 μου παιδιά και εργάζομαι, και πιστεύω ότι με τις δυνάμεις μου μπορώ να συμβάλλω στην εξέλιξη και πρόοδο της.
Γιατί πιστεύω στους ανθρώπους του Δήμου αυτού.
Όλοι μαζί, με συνεργασία και σχέδιο μπορούμε να οραματιστούμε και να πετύχουμε πολλά.
Γιατί ΠΙΣΤΕΥΩ ότι τίποτα δε μας χαρίζεται αν δεν προσπαθήσουμε.
Βρίσκομαι στην Αγορά εργασίας εδώ και μια δεκαετία και έμαθα ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από προσπάθεια και σκληρή δουλειά.
Γιατί γνωρίζω με λεπτομέρεια τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της πόλη μας με όλους τους φορείς και θα αγωνιστώ για την επίλυση τους.
Εάν θέλετε μια τολμηρή και δυνατή φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο .
Σας ζητώ την ψήφο σας! Είναι η δική σας πρόκληση!
Ζητώ την στήριξή σας για να πάμε την Έδεσσα ένα ακόμη βήμα Μπροστά. Με την πείρα του Γιάννης Μουράτογλου, του ανθρώπου που έβγαλε τον Δήμο από τα χρέη που τον βάρυναν για πολλά χρόνια, με την ιδιότητα του αντιδημάρχου οικονομικών. Ο μελλοντικός δήμαρχος Γιάννης Μουράτογλου σε συνεργασία με την δική μας βοήθεια και γνώση, αλλά πάνω απ’ όλα τη στήριξη σας, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα δήμο που μας αξίζει.