Την Ανθή Παλάνη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον Συνδυασμό Συνεργασία Ευθύνης τη συναντήσαμε λίγες μέρες πριν τις κάλπες για την αυτοδιοίκηση. Γνωρίζοντας την Ανθή θα έλεγε κανείς ότι η νεότητα είναι η επικράτηση του θάρρους ενάντια στο φόβο, η αναζήτηση της περιπέτειας ενάντια στο βόλεμα και την ευκολία. Το edessanews.gr την συνάντησε και έτσι προέκυψε μια μίνι συνέντευξη, όπου μας εξηγεί γιατί επέλεξε να “κατέβει” στις εκλογές με τον Γιάννη Μουράτογλου και ποιες είναι οι φιλοδοξίες της για την πόλη.

Ανθή, αποφάσισες για πρώτη φορά να ασχοληθείς με τα κοινά. Τι σε ώθησε σε αυτή την απόφαση;  

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Έδεσσα και αγαπώ την πόλη μου, αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά. Θέλω να προσφέρω σ’ αυτόν τον όμορφο τόπο μας ώστε να αποτελέσει η πόλη μας έναν προορισμό ζωής.

Είστε ένας νέος άνθρωπος με πλούσια δράση. Τι είναι αυτό που θα έβαζες πρώτη προτεραιότητα εάν και εφόσον εκλεγεί ο συνδυασμός σας και εσείς ?

Εργάζομαι στην Εδεσσα αρκετά χρόνια και γνωρίζω τις δυνατοτητες βελτίωσης που έχει η πόλη. Μια τουριστική πόλη με φυσικές ομορφιές και φιλόξενους κατοίκους που εξυπηρετεί πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο! Η παράταξή μας θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη κοινωνικών δομών για κάθε ανάγκη των πολιτών γιατί ο πολίτης είναι το βασικό μέλημά μας.

Μιλήστε μας για την παράταξη, τον επικεφαλής σας, αλλά και τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου σας.

Ο αρχηγός της παράταξής μας κ. Γ. Μουράτογλου είναι ένας εργατικός και δραστήριος άνθρωπος με πείρα στα θέματα του δήμου! Τον εκτιμώ και τον εμπιστεύομαι όπως και όλους τους συνυποψηφίους μου που είναι όλοι τους εξαιρετικοί ο καθένας στον τομέα του.

 

Τι πρεσβεύετε ως «Συνεργασία Ευθύνης» για τους νέους;

Η παράταξή μας θα προσπαθήσει να δημιουργήσει κίνητρα για την παραμονή των νέων στην πόλη τους. Να δημιουργησει τις προϋποθέσεις για τη στήριξη των προϊόντων της περιοχής σε σχέση με τον τουρισμό όπως και τη δημιουργία κοινωνικών δομών ώστε οι νέοι να μείνουν προσφέροντας με την γνώση των σπουδών τους σε αυτές!

Ποιο όραμα έχετε για την πόλη μας;

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω στην ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης μου! Με εντιμότητα και ειλικρίνεια να κάνω ό,τι μπορώ σε όποιο τομέα μου ζητηθεί!