Δε θα μπορούσα να ξεκινήσω αυτή την ανάρτηση, δίχως να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη και την τεράστια συγκίνηση που νιώθω ήδη από χθες το πρωί! Είναι μεγάλη μου τιμή και ευθύνη να έχω την εμπιστοσύνη και την στήριξη των συνδημοτών μου στον αγώνα μας για τη βελτίωση του δήμου μας!
Και αυτοί ακριβώς οι λόγοι, αυτά ακριβώς τα συναισθήματα, αυτή ακριβώς η ευθύνη με οδηγούν κατευθείαν στην πρώτη μου Κίνηση: Να παραμείνω αυθεντική! Να παραμείνω η λογίστριά σας, να παραμείνω η πολυλογού σας, να παραμείνω αυτή που είμαι!
Και αυτό δεν είναι υπόσχεση σε κανέναν συνδημότη μου! Είναι πρώτα από όλα υπόσχεση στον εαυτό μου! Για να μπορέσω να εργαστώ με το ίδιο πάθος και αφοσίωση για το καλό του δήμου μας! Για να μπορώ να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να αντιδρώ, να παράγω, να δημιουργώ κίνητρα για να λατρεύω αυτόν τον τόπο!
Και είμαι πεπεισμένη πως με την ομάδα που συγκροτείται με επικεφαλής τον Δήμαρχό μας Γιάννης Τσεπκεντζής, αλλά και με τη δική σας στήριξη, ενέργεια και συμμετοχή, θα δούμε ακόμα περισσότερες θετικές εξελίξεις στον τόπο μας!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας αγαπώ πολύ!